Slide 1
Inzicht krijgen in jouw persoonlijke kernkwaliteiten

Met een loopbaancoachingstraject bij RIX Jobcoaching & Advies krijg je de mogelijkheid om onder begeleiding inzicht te krijgen in jouw persoonlijkheidskenmerken, drijfveren en cognitieve capaciteiten.

Slide 1
Wat is loopbaancoaching?

Ben je vastgelopen in jouw baan of vraag je je al langere tijd af of je huidige werk nog bij jou past? RIX Jobcoaching & Advies werkt met ervaren professionals die jarenlange ervaring hebben met outplacement, re-integratie en jobcoaching. Zij hebben kennis van de arbeidsmarkt en beschikken over een groot netwerk.

Met een loopbaancoachingstraject bij RIX Jobcoaching & Advies krijg je de mogelijkheid om onder begeleiding inzicht te krijgen in uw persoonlijkheidskenmerken, drijfveren en ambities. Bij loopbaancoaching staan de volgende vragen centraal: ‘wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik’. Ook krijg je antwoord op de vraag waar jouw mogelijkheden en kansen liggen op de huidige arbeidsmarkt.

Headphone
Loopbaancoaching is maatwerk

Loopbaancoaching is altijd maatwerk; het kan kort en doeltreffend zijn, maar een uitgebreid traject is ook mogelijk. De start is altijd een vrijblijvend intakegesprek om uw loopbaan en uw vragen helder te krijgen. Tijdens uw traject kunnen we gebruik maken van verschillende (wetenschappelijk onderbouwde) testen, die worden afgenomen door een gecertificeerd testconsultant.

Onderdelen die aan bod kunnen komen:
  1. Eerste analyse: wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik?
  2. Opstellen persoonsprofiel
  3. Oriëntatie op beroepsrichtingen
  4. Opstellen persoonlijk zoekprofiel
  5. Arbeidsmarktoriëntatie
  6. Arbeidsmarktbewerking (solliciteren)
  7. Zicht op kwaliteiten en valkuilen
Slide 1

Ben je vastgelopen in jouw huidige baan of wil je weten wat voor soort functie het beste bij jou past?

Neem dan contact met ons op!

Open WhatsApp!
1
Hulp nodig?
Heb je gewoon een vraag of wil je meer informatie? Stuur ons een berichtje.